dinsdag 20 mei 2008

Eens even kijken...

...wat heb ik de laatste tijd zoal gedaan.

12 April heb ik de visagie gedaan voor de meidenrockband 'Shitt Happens' , (voor het eindresultaat klik hier) Martin heeft de foto's gemaakt voor hun CD waar ze op dit moment mee bezig zijn!

14 April vrijwerk gedaan in de studio met Cynthia als model.

18 April voor Unive een model (Tessa Schippers) gefotografeerd, tbv een brandcampagne! De visagie was ook dit keer voor mijn rekening...


Ahoy ; 20 & 21 april was ik in Ahoy voor de Hairstyle 2008, samen met 3 andere visagistes hebben wij de modellen opgemaakt.
Maandagavond was fotoclub Parallax bij ons in de studio, Martin gaf een workshop modelfotografie, voor de show heb ik 2 modellen live opgemaakt. De modellen waren geregeld door de fotoclub. Met speciale dank aan Dennis die een aantal foto's beschikbaar heeft gesteld.
Martin heeft natuurlijk ook nog een foto gemaakt;

22 April heb ik Henriette Middag opgemaakt, ook wel bekend als de schilderes /kunstenares Jet. Het was een hele gezellige ochtend! Voor meer foto's klik hier!

Ik heb deze maand niet stil gezeten ;-) 23 april alweer een visagie & stylingklus... Campagne 'Loes' i.o.v Neerlandsvlak. Hier een behind the scene foto... Voor het eindresultaat kan je hier klikken!

Geen opmerkingen: