maandag 26 mei 2008

Timo & Marjolein

Vorige week heb ik een aanstaand bruidspaar opgemaakt met een naturel make-up, zij wilden een aantal portretfoto's van zichzelf. Martin heeft uiteraard de foto's gemaakt ;-)

Verder heb ik een proefmake-up aangebracht bij een bruidje, Linda van Engelenhoven, zij is een beginende fotografe en ik moet zeggen dat ze verassende foto's maakt! 8 Augustus gaat ze trouwen en mag ik haar bruidsmake-up doen. Dus nog even wachten op het eindresultaat, het moet natuurlijk allemaal nog een verassing blijven.

Helaas wordt je als visagiste niet vaak gevraagd om bruidsmake-up te doen, meestal is de kapster of de schoonheidsspecialiste mij al voor... Dus mocht iemand nog visagie nodig hebben voor hun trouwdag, jullie weten mij nu te vinden ;-)

Binnenkort heb ik overigens weer wat vrij werk gepland en ik mag meewerken aan een eindexamenproject van een modeontwerpster. Binnenkort meer hierover!

1 opmerking:

Ambreen zei

Hi Gwen,

Hierbij geef ik gehoor aan jou oproep! :-)

Wellicht dat we kunnen afspreken voor proefmake-up want ik ga binnenkort trouwen.

Ik heb begrepen dat je alleen MAC make-up gebruikt? Helaas heb ik op je website geen "contact" button kunnen vinden dus dan maar via deze weg.

Zouden we hierover binnenkort van gedachten kunnen wisselen?

Ik ben bereikbaar op sheikhambreen@hotmail.com

Met vriendelijke Groeten,
Ambreen Sheikh